Menu Sluiten

Wasbak Kranen

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over wasbak kranen kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Wasbak Kranen

Domotica | Douche | Badkamers | Badkamer Accessoires | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wasbak kranen

infokeukensvanmoerzeke.be blog zoeken home over ons realisaties promoties blog contact hoe kies je de juiste kraan een keukenkraan is een dagelijks veel gebruikt onderdeel in iedere keuken. Toch wordt dit vaak bij de aankoop van een keuken als een laatste detail behandeld waar te weinig aandacht wordt aan besteed. handen wassen groenten spoelen afwassen schoonmaken emmers of kookpotten vullen … Een gebruiksvriendelijke kraan is belangrijk in je keuken. Om een weldoordachte keuze te maken brengen we je graag op de hoogte van de verschillende mogelijkheden. hoe wil je de kraan bedienen hoe wil je de temperatuur van het water aanpassen het gebruikscomfort speelt een belangrijke rol bij de keuze van een kraan. Eengreepskeukenkraan hier .

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag gesloten rijselseweg ieper infovanderhaeghepatrick.be vandaag van toggle navigation een vraag contacteer ons wasbak kranen : vind meer info hier Verwarming kachels badkamers sanitair wellness elektriciteit keukens ventilatie elektro home sanitair sanitair is uw badkamer of sanitair aan renovatie toe droomt u van een volledig nieuwe badkamer u vindt bij ons zowel complete badkamers als individuele stukken voor herstellingen of om zelf mee aan de slag te gaan interesse in wasbak kranen Hebt u een nieuw toilet een nieuwe wasbak of simpelweg een nieuwe kraan of douchesproeier nodig alle producten uit ons assortiment van kranen tot baden zijn ook los te verkrijgen. Ontdek.

Gegevens over Wasbak kranen

menu contact team realisaties badkamers renovaties sanitair verwarming badkamer renoveren leuven een badkamer renoveren in leuven uit handen geven welkom bij boets sanitair droomt u van het renoveren van uw badkamer de plaatsing van uw sanitair overlaten aan professionele loodgieters boets sanitair luistert legt het leidingwerk en realiseert uw nieuwe badkamer volgens de regels van de kunst. Van louter een inloopdouche plaatsen tot een volledige badkamer renoveren bij ons bent u aan het juiste adres voor grote en kleine sanitaire werken. Boets sanitair is de sanitair installateur om uw badkamer te renoveren in leuven. Bel ons gerust we zijn al onderweg contacteer ons loodgieter gezocht voor uw badkamer te renoveren in leuven u mag boets sanitair bellen voor gedeeltelijke of totale badkamerrenovatie afbraakwerken badkamer tegels badkamer ventilatie wc renoveren elektriciteitswerken douche plaatsen douche renoveren douchecabine douchewand partner van kinedo badkamer verwarming radiator in uw badkamer plaatse.