Menu Sluiten

Afvoersets Douche

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over afvoersets douche kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Douche Afvoersets

Thermostaat | Badkamer accessoires | Robinetterie | Robinets Thermostatique | Keukenspoeltafel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoersets douche

nederland downloads materiaallijst zoek menu productsystemen producten zoeken productcatalogus meer informatie over bevestigingssystemen brandwerende systemen sanitaire afvoersets douche zijn zeer gewaardeerd systemen uitgelicht heavy duty ankers overzicht walraven beugels brandwerend handboek knowhow zoek en download brochures bim modellen meer downloads technische kennis how tos technische informatie bekijk casestudies projectreferenties services technische ondersteuning advies projectondersteuning aanvragen stel ons uw technische vraag anker selectiesoftware algemene ondersteuning veelgestelde vragen materiaallijst blijf op de hoogte informatie aanvragen catalogi informatiepakketten over ons walraven over walraven nieuws bedrijfscertificaten en declaraties werken bij walraven social media facebook twitter youtube linke.

producten showroom over ons contact nl fr en producten baden aansluitingen baden aansluitingen baden hier vindt u alles om uw retro bad op pootjes of landelijk bad met sokkel aan te sluiten op de bestaande loodgieterij. U vindt hier retro afvoersets verstelbare afvoerbochten sifons universele pluggen en reukafsnijders. Ook vindt u de staande koppelingen om een in het midden van de badkamer geplaatst bad te kunnen voorzien van een mooie retro badkraan. Ook hebben we staande koppelingen voor badrandmontage die toelaten een bad douche kraan te monteren op de rand van uw vrijstaand bad Toekomstmogelijkheden afvoersets douche Al deze retro toebehoren zijn beschikbaar in heel wat klassieke afwerkingen. Retro afvoerset voor vrijstaande baden retro badafvoer voor vrijstaande baden zonder sifon bad.

Het laatste nieuws over Afvoersets douche

.