Menu Sluiten

Badkameruitrusting

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over badkameruitrusting kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkameruitrusting

Regendouche | Keukenspoeltafel | Thermostaat | Combinisations D Éviers | Eviers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkameruitrusting

nederlands producten porcelanosa group blog porcelanosa producten vloertegels bekleding keukens badkamer andere interieurs buitenkant concreet effect ingericht textiel effect polished hout effect steen effect marmer effect materiaal keramiek porseleinen keramiek technisch porselein natuurhout natuursteen laminaatvloer vinyl vloer antislip antislip buitenkant concreet effect ingericht textiel effect hout effect steen effect marmer effect metaallook materiaal keramiek porseleinen keramiek krion natuurhout natuursteen vinyl beplating mozaeken decoratieve profielen keukenmeubel keukenkranen keukenwerkbladen spoelbakken badkamermeubilair badkuipen douche douchebak douchekolommen regendouche d.

frnl home sanitair lekdetectie gasverwarming gasfles merken contact contacteer ons sanitair u wilt uw badkamer opknappen en moderniseren ets j.b badkameruitrusting rendeert op korte termijn Electeur nv staat tot uw dienst voor uw sanitaire werken. Onze firma is gevestigd in jette ten noorden van brussel. Wij zijn gespecialiseerd in sanitaire installaties en de verkoop van badkameruitrustingen en producten. Wenst u een waterverzachter te installeren uw kranen of lavabo te vernieuwen uw bad te vervangen door een inloopdouche of gewoon een handdoekhouder te plaatsen wij zorgen ervoor. Wij plaatsen en herstellen uw sanitaire installaties en voorzieningen en richten de badkamer wasplaats of keuken van uw dromen in. Ons gespecialiseerde team stelt zijn professionele aanpak tot uw dienst en garandeert een resultaat van hoogstaande kwaliteit. Uiteraard staan wij ook klaar om u te adviseren en u een service naar keuze op maat van uw budget aan te bieden. Had u graag meer informatie aarzel niet en neem contact met ons op contacteer ets. J. B. Electeur sa rue leopold i b jette tel .

Inlichtingen over Badkameruitrusting

home nieuws badkamers badkamers douches en wastafels toiletten accessoires partners realisaties koopjeshoek contact selecteer een pagina sliderv. jaarlijks verlof van woensdag tot en met maandag voor het bespreken van uw project maken we graag de nodige tijd vrij maak een afspraak en laat ons uw droombadkamer realiseren maak een afspraak saninetto uw badkamerspecialist. Saninettostaat voor een dynamische onderneming met jarenlange ervaring in sanitair en totale badkamerrenovatie. wij richten onze aandacht vooral op de particuliere en zakelijke markt waar service kwaliteit en correcte prijzen vooropgesteld worden waarom kiezen voor badkameruitrusting Wij helpen u graag met deskundig advies bij de aankoop van deze materialen alsook bij de planning en uitvoering van uw project. Dit zowel voor de kleine werkjes het onderhoud als de totale installaties of renovaties van deze producten. Bij een complete badkameruitrusting of een totale badkamerrenovatie verstaan we uiteraard ook de te.