Menu Sluiten

Kwalitatieve Badkamerproducten

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over kwalitatieve badkamerproducten kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Kwalitatieve Badkamerproducten

Douche | Keuken | Badkamer Accessoires | Badkamers | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Kwalitatieve badkamerproducten

menu sluiten nlen home onze organisatie focus identiteit structuur historie directie en rvc vacatures contact onze merken nieuws contact nlen masterdata management specialist fulltime u bent hier home vacature masterdata management specialist ben jij een expert op het gebied van masterdata management en toe aan een volgende stap in je carrire lees dan snel verder over coram at coram our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. coram is gespecialiseerd in het ontwerpen ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten die eenvoudig te installeren zijn De verkoopprijs van kwalitatieve badkamerproducten Coram is hard op weg naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in europa op basis van sterke merken in.

.

Toelichting over Kwalitatieve badkamerproducten

.