Menu Sluiten

Onderdelencatalogus Toilet

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over onderdelencatalogus toilet kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Toilet Onderdelencatalogus

Robinetterie | Robinets Thermostatique | Keuken | Keuken Accessoires | Keukenspoeltafel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderdelencatalogus toilet

fulltext search sluit main navigation producten loop badkamer hulpmiddelen sluit loophulpmiddelen wandelstokken en krukken rollatoren looprekken onderdelencatalogus toilet informatie aanvragen badkamerhulpmiddelen toiletstoelen verrijdbare toiletstoelen verrijdbare douchestoelen verrijdbare douchestoelen met grote wielen toiletverhogers badliften badhulpmiddelen handgrepen douchekrukken douchestoelen douchezitjes met muurbevestiging toiletframes opklapbare toiletbeugels elektrischeobiliteit sluit elektrische rolstoelen accessoires rolstoelen voor buiten binnen rolstoelen voor binnen buiten alber hulpaandrijvingen alber scootmobielen scootmobielen kussens ruggen en matrassen Een alternatief voor onderdelencatalogus toilet sluit matrassen standaard softform dynamische zitkussens matrx matrx flotech rugsystemen matrx overige positionering manuele mobiliteit sluit actief en sport actief kschall sport top end standaard en modulair standaard modulair passief pas.

.

Vragen over Onderdelencatalogus toilet

.