Menu Sluiten

Opbergoplossing

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over opbergoplossing kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Opbergoplossing

Spoelbakken | Badkamers | Robinetterie | Keuken | Keukenspoeltafel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Opbergoplossing

home zolderinrichting maatkasten schuifdeurkasten keukens amp badkamers faq totaalprojecten totaalinrichting in duffel vacatures contact praktische en mooie oplossingen voor uw woning vraag hier uw offerte totaalrenovatie keukeninrichting op maat living inrichting keuken op maat keukeneiland werkblad slaapkamer kookeiland keukenkasten mollekenscelis in antwerpen specialist in maatkasten gezinnen hebben heel wat meer spullen dan vroeger. En dat vraagt natuurlijk om meer opbergruimte. Voor kantenklare opbergmogelijkheden heeft u duizendeneacuteeacuten winkels waar u terechtkan. Maar voor inventieve en op maat uitgewerkte opbergoplossingen heeft u nood aan een professional opbergoplossing met gegarandeerde rendementsstijging Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken. De maatkasten van mollekenscelis in antwerpen worden namelijk met uiterste precisie bij u geplaatst volledig volgens uw wensen benieuwd hoe de professionaliteit en vakkundigheid van mollekenscelis u kan hel.

snel bestellen mijn account ex btw alle producten hulp amp contact kantoormeubelen kantoorinrichting informatica en bureautica inktpatronen papier en schrijfwaren klassement hygine en onderhoud verpakking en magazijn voeding amp receptie huismerk bruneau stempels en accessoires werkkledij filter per rayons kantoormeubelen kantoorkasten archiefkasten metalen kasten roldeurkasten houten kast informaticakast uitrusting sleutelkastjes archiefkasten artikelen op zoek naar archiefkasten voor uw kantoor dan bent u bij jm bruneau aan het juiste adres. rolluikkasten bruneau h grijs beuk kopen rolluikkast h cm grijs beuk gratis hoge rolluikkast h x b cm bruneau hoge kast hout h cm schuifdeuren harmonie kast in antraciet met glijdende deuren x cm kast met klapdeuren start plus ladeblok hout cubo laden hoge rolluikkast gnric armoire rideaux union hoge kast h cm altys met klapd.

Meer info over Opbergoplossing

home projecten diensten vakmanschap over ons professionals jobs contact diensten your interior diserves a unique finish van inbouwkast tot totaalrenovatie your interior diserves a unique finish wij leggen de focus vooral op maatmeubilair en totaalrenovaties van particuliere woningen villarsquos en appartementen. Ook maatmeubilair voor winkels kantoorruimtes of horecazaken voeren wij uit al dan niet in samenwerking met een architect. Ons doel is mooie en unieke interieurs te maken van een superieure kwaliteit op maat lees meer over opbergoplossing Op aanvraag kunnen bijkomende werken uitgevoerd worden zoals dakwerken terrassen leggen buitenschrijnwerk enz. Finiq is uw partner vanaf de planning tot en met de oplevering van uw project met professionele cooumlrdinatie en centraal aanspreekpunt. Samenwerking met vakkundige p.