Menu Sluiten

Inspiratie Badkamer

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over inspiratie badkamer kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamer Inspiratie

Regendouche | Thermostaat | Badkamers | Keuken Accessoires | Robbineterie De Cuisine | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inspiratie badkamer

deze site gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het zoeken keukens badkamers maatkasten maak een afspraak over deaplus prikbord locaties jobs d project nieuws eigen productie menu maak een afspraak wat zoek je zoeken tip pin de fotos die je leuk vindt doorheen de website. Deze kan je terugvinden op je eigen digitale prikbord. Ok ik snap het log in met facebook om je prikbord te kunnen bewaren vragen we je om aan te melden via facebook. Aanmelden keukens badkamers maatkasten badkamers een badkamer is waar je s morgens de juiste start maakt voor je dag en waar je s avonds je dag evalueert en tot rust komt. Maar vaak ben je met meerdere personen om van de badkamer te genieten inspiratie badkamer schatting aanvragen Daarom moet een badkamer niet alleen rust bieden met de juiste sfeer aan materialen en de juiste sanitaire keuzes. Mijn interieur werkt voor mij … Je hebt graag alles onder controle beheert je verwarming en energieverbruik .

skip to content home inspiratie contact screens en rolluiken home inspiratie contact screens en rolluiken home inspiratie contact screens en rolluiken wenst u zorgeloos uw badkamer te renoveren droomt u van een nieuwe badkamer die naar uw wens wordt ingericht met kwaliteitsvolle materialen en genstalleerd door professionelen prestihome kan uw droom verwezenlijken. Meer info prestihome uw partner in sanitair bij prestihome werken we graag met kwaliteit. Niet alleen gaan deze producten langer mee ze bieden ook een groter gebruiksgemak Het voorruitzicht van inspiratie badkamer Vaak zijn deze producten ergonomisch ook beter ontworpen en hebben ze ook een mooier design. Niets leuker dan dat alles in uw nieuwe badkamer goed functioneert en gemaakt is om lang mee te gaan. Op maat badkamerproducten geven uw badkamer een elegantere uitstraling. Ze zorgen er ook voor dat er minder afbraakwerken moeten gebeuren. Bij prestihome is op maat een serieus begrip. We he.

Wetenswaardigheden over Inspiratie badkamer

submenu jobs over ons nieuws klantlogin menu keukens badkamers interieur verdelers contact submenu jobs over ons nieuws klantlogin menu keukens badkamers interieur verdelers contact bij vika bent u aan het juiste adres om badkamer en keuken ideen op te doen vika biedt een gevarieerd gamma badkamers keukens en interieurkasten. Wilt u graag inspiratie en badkamer of keuken ideen opdoen doorkruis even onze website en u zal zien dat we kunnen beantwoorden aan verschillende stijlen. Wenst u graag een uiterst strak en moderne look of liever een landelijke look vika beantwoordt uw wens. Klop aan bij uw verdeler en bekijk onze collectie in de showroom. Keukeninspiratie badkamerinspiratie interieurinspiratie vind een dealer menu keukens badkamers interieur verdelers contact familiebedrijf missie team productie vika nv drieslaan gul.