Menu Sluiten

Leveranciers Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over leveranciers badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Leveranciers Badkamer Kolomkasten

Meubilair | Meubles | Kasten | Badkamers | Salle De Bain | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers badkamer kolomkasten

home te koop te huur referenties links contact lastenboek residentie rolando algemeen prijzen plannen lastenboek foto s hoofdstuk voorbereidende werken. . Plannen de plannen van het appartementsgebouw werden opgemaakt door architect wim vyncke. . Bouwvergunning de bouwvergunning werd in december verleend door de gemeente bredene . Betonstudie de aard van de funderingen is in functie van de bodemgesteldheid paalfundering. Een diepsondering werd uitgevoerd voor de stabiliteit van het gebouw door een gespecialiseerde firma. Alle funderingen lintelen balken en kolommen worden uitgevoerd volgens de normen en onder de verantwoordelijkheid van een gespecialiseerd studiebureau bvba studiebureau wittouck. . Afbraakwerken afbraakwerken worden uitgevoerd door een erkend aannemer. . Veiligheidscordinator de veiligheidscordinatie wordt gedaan volgens de geldende wetgeving. . Epb energie prestatie binnenklimaat het gebouw voldoet ruim aan de alsmaar strenger wordende eisen. Hoofdstuk ruwbouwwerken . Riolering de riolering wor.

h keukens badkamers merken verkoop showmodellen touch reality contact eerlijke keukens badkamers eerlijke prijzen veelgestelde vragen q hgtmerkengtdetremmerieterug naar overzicht detremmerie over detremmerie detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen leveranciers badkamer kolomkasten zijn zeer populair Detremmerie is ruim jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen materialen en productiemethodes. De volledige productie vindt in belgi plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service hun onze peilers en zij zijn trots te melden dat zij enkel met europese onderdelen werken. Detremmerie wist in zijn complete gamma aan te passen aan de marktvraag. Vanaf kunt u als klant zelf uw meubel gaan samenstellen uit diverse onderkasten wastafels spiegels en kasten uiteraard aangevuld met diverse kolomkasten en actuele accessoires als handgrepen verlichting e.d Een alternatief voor leveranciers badkamer kolomkasten Door het flexibel machinepark zijn zij tevens in sta.

Meer info over Leveranciers badkamer kolomkasten

mageto interieurbouw home keukens dressings badkamers raamdecoratie verwarming over ons contact decoratie recentste realisaties what to wear door het doordachte ontwerp van onze dressings vind je in een oogwenk je favoriete kledingstuk het is alsof je elke dag aan het shoppen bent in je eigen kleerkast design reis je veel check dan onze ingebouwde koffertafel. Heb je een lichamelijke beperking dan passen we alle hoogtes aan zodat je overal makkelijk bij kan. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ingebouwde wandkast ons maatwerk biedt verschillende mogelijkheden om uw kamer of meubel te personaliseren. Wenst u de ruimte helemaal te benutten de deuren zijn gemaakt van massief beuken hout met kleur op staal. Kastrompen en planken in bijpassende melamine. boven de uittrekbare tafel is een ledstrip voorzien in de licht kleur daylight. Dit om de kleuren van de stoffen en garens weer te geven in echt licht. De klant gebruikt deze voorziening voor een naaimachine. led strip boven ze.