Menu Sluiten

Informatie Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over informatie badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Informatie Badkamermeubelen

Badkamers | Meubilair | Meubles | Kasten | Salle De Bain | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie badkamermeubelen

home badkamermeubelen interieur bedrijfsprofiel kleuren fotoboek badkamers fotoboek interieur contact service aanvraag downloads home badkamermeubelen interieur bedrijfsprofiel kleuren fotoboek badkamers fotoboek interieur contact service aanvraag downloads disclaimer . Definities in deze disclaimer wordt verstaan onder i wij spb international group sleurs nv met maatschappelijke zetel te bocholt kaulillerweg en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer .. tel. email dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots informatie badkamermeubelen grote maten Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ii website www.groupsleurs.be en afgeleiden ontwikkeld en beheerd door creatic bvba en iii bezoeker iedere natuurlijke persoon die gebruik maakt van de website. . Toegang tot de website de toegang tot de informatie op de website is gratis. De raadpleging of het gebruik van de website houdt de volledige kennisname en aanvaarding in van de in deze disclaimer opgenomen voorwaarden.

account inloggen registreren menu algemene voorwaarden veelgestelde vragen zelf veilen vacatures contact translate this site show google translate bar inloggen nog geen klant registreer u gratis menu algemene voorwaarden veelgestelde vragen zelf veilen vacatures contact translate this site show google translate bar nog geen klant registreer u gratis blijf op de hoogte meld u aan op de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle actuele en toekomstige veilingen. Actieve kavels terrasoverkapping magazine life jaartal exemplaar magazine life jaartal exemplaar glaspasta vaas artisanat belge antieke weegschaal hemden stuks aftersale vorige veiling lotnr friet ijs beker martin alto seco air pump sll ongebruikt in de spotlight totale liquidatie van mega partij div Onze aanbeveling m.b.t. informatie badkamermeubelen Professioneel licht en geluidsmateriaal horeca materiaal sintjobin tgoor kavels betreft openbare veiling totale liquidatie van mega partij div. .

Kundigheid over Informatie badkamermeubelen

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kastonlinevdh.be voor de zelfplaatser kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings privacy policy door bepaalde onderdelen van deze site te gebruiken door je in te schrijven op de nieuwsbrief geef je informatie door die toelaat jou als persoon te identificeren. Dit gebeurt enkel voor onze dienstverlening en informatieverstrekking en als jij daar toestemming voor geeft. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt conform de bepalingen van de europese algemene verordening gegevensbescherming avg ook bekend als general data protection regulation of gdpr . Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van van den heuvel meubelmakerij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen die verbonden zijn met onze websi.