Menu Sluiten

Badkamer Stijlen

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over badkamer stijlen kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Stijlen Badkamer

Robinets Thermostatique | Keukenspoeltafel | Badkamers | Spoelbakken | Eviers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer stijlen

badkamers home activiteiten badkamers bouwwerken dakwerken elektriciteit keukens opslag van brandstoffen sanitaire installaties schrijnwerken verwarming waterzuivering zwembaden afgewerkte projecten toonzaal vacatures contact homeactiviteitenbadkamers wij beschikken over een heel breed gamma aan badkamerartikelen in verschillende stijlen en uitvoeringen. in baden amp douchen terzelfdertijd copy nv gaby sa .

home aanbod keuken badkamer interieur over ons contact disclaimer ons aanbod keuken badkamer maatkasten interieur keuken jarenlange ervaring en vakkennis garanderen een onberispelijk resultaat tot in het kleinste detail badkamer stijlen voor meer omzet Bij ons kan u terecht voor verschillendekeukenstijlen landelijke keuken strakke moderne keuken een tijdloze keuken. Badkamer bij durocub wordt er gewerkt met de beste en kwalitatieve merken die voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitseisen. Bij ons kan u terecht voor badkamers in verschillende stijlen volledig naar uw smaak. Interieur wij maken gebruik van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag. Bent u op zoek naar een perfecte dressing of meubel wij staan altijd klaar om uw interieurprojecten te realiseren Enige toelichting over badkamer stijlen Van schets tot afwerking op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer is uw woning toe aan een nieuwe interieurinrichting u kan altijd bij ons terecht voor interieuradvies op maat. Kom langs in zomergem of maak een afspraak met .

Interesse in Badkamer stijlen

uw badkamer in d over schrauwen maak een afspraak nieuws vragen jobs schrauwen pro toggle navigation badkamer bad douche meubel kranen toilet wellness badkamer in d verwarming ketel boiler radiator convectoren vloerverwarming airco duurzaam verbouwen duurzaam ventileren amp verwarmen ventilatie warmtepomp warmtepompboiler zonneboiler hybride toestellen pvpanelen waterontharders regenwaterrecupperatie uw epeil verlagen wat is het epeil subsidies uw ben woning onze adressen contact badkamers klassiek retro design of juist puur functioneel tijdens een bezoek aan n van onze toonzalen ziet u alle hedendaagse stijlvormen. Onze adviseurs luisteren naar u en begeleiden u doorheen de ontelbare mogelijkheden van modellen maatvoeringen en technische specificaties. Wij presenteren u een badkamer op maat baden en douche in luxe wij helpen u bij uw keuze meubel naar uw behoefte van landel.