Menu Sluiten

Badkamer Kolomkasten Regio Waregem

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over badkamer kolomkasten regio waregem kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Badkamer Kolomkasten Regio Waregem

Meubilair | Badkamers | Salle De Bain | Meubles | Kasten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer kolomkasten regio waregem

nbsp nbsp nbsp burelen atelier waregemseweg wortegempetegem tel fax johankeukenweelde.be toonzaal fr badkamer kolomkasten regio waregem zijn zeer gegeerd Rooseveltlaan waregem tel infokeukenweelde.be openingsuren toonzaal ma gesloten di uu uu wo uu uu do uu uu vr uu uu za uu uu zo gesloten nbsp ook open op afspraak na een drukke werkdag kan niets u meer ontspannen dan een heerlijk bad. Dit gevoel van puur genieten wordt alleen maar versterkt als de badkamer op een sfeervolle manier en functioneel is ingericht waarin rust heerst. Vermits wij over een eigen atelier beschikken kunnen wij uw beschikbare ruimte volledig op maat en naar uw wensen inrichten Wat betrachten we met badkamer kolomkasten regio waregem Kiest u voor het warme gevoel van hout of opteert u voor strakke effen deuren. Ook hierin geven wij u graag advies net als bij de indeling van het badkamermeubel..

.

Wat je wil weten over Badkamer kolomkasten regio waregem

.