Menu Sluiten

Duurzaam Keramiek

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over duurzaam keramiek kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Duurzaam Keramiek

Badkamers | Douche | Keuken | Badkamer Accessoires | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Duurzaam keramiek

spring naar de inhoud solvaylaan oostende hellobloemenwinkel.be minimum verzend termijn h bloemenwinkel.be uw online bloemenwinkel alle categorien pot orchidee droogbloemen gift ideas kunstplanten en bloemen abonnementen boeket geen categorie bloeiende planten groene plant kaartje orchidee planten plantenarrangement kerst potplant combinaties tuinplanten wij leveren in belgie nederland levering op latere datum mogelijk genieten beste prijs kwaliteit euro menu euro home over ons verpakkingswijze retour en terugbetalingen algemene voorwaarden leveringen shop nu gift ideas boeket mono bos droogbloemen orchidee brievenbusbloemen groene plant potplant combinaties tuinplanten xl planten gift ideas kaartje abonnement contact levering in belgie amp nederland ontdek ons vo.

ga naar inhoud infocsprojects.be zoeken naar toggle navigation zoeken naar infocsprojects.be toggle navigation home waarom cs projects producten toepassingen nieuws contact homeadmint de specialist voor diamantzagen en diamantboren in de bouwsector bekijk ons assortiment jaar ervaring betrouwbare kwaliteit snelle service flexibiliteit advies persoonlijke aanpak waarom voor cs projects kiezen diamantzagen met onze diamantzaag zaagt u keramische vloeren perfect op duurzaam keramiek kostenraming maat zodat die naadloos passen tussen muren in douchecabines of badkamers. Bekijk ons assortiment diamantboren met onze diamantboor maakt u snel gaten om nadien spots in het plafond te bevestigen ventilatiekanalen dampkapafvoeren schouwdoorvoeren bekijk ons assortim.

Kennisgeving over Duurzaam keramiek

overslaan en naar de inhoud gaan fr nl badkamer inrichten badkamerassortiment verdeelpunten allibert service en advies contact woordenlijst van de sanitaire wereld sommige termen zijn te technisch voor u ontdek het lexicon van medische gesproken . Acryl acryl een kunststof is een polymethylmethacrylaat pmma of een materiaal dat vervormbaar wordt bij verwarming. Er worden soorten acryl gebruikt voor de vervaardiging van badkuipen gextrudeerd acryl breekbaar en gegoten acryl zeer sterk Een alternatief voor duurzaam keramiek Sanitair acryl geeft het bad een nog betere uv en krasbestendigheid dan klassiek acryl. Afneembaar scharnier voor toiletzittingen. Systeem om de zitting op het toilet te bevestigen. Als de afneembare scharnieren genstalleerd zijn kan de toiletzitting heel gemakkelijk worden losgemaakt van het toilet. Afvoer met een douche en badafvoer wordt de douche of het bad aangesloten op het afvoersysteem van de woning. Met afvoer wordt het geheel van de afvoer en de sifon bedoeld. De afvoer is het zichtbare gedeelte de sifon zit verborgen onder de douche of het bad. Een afvoe.