Menu Sluiten

Afvoersystemen Badkamer

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over afvoersystemen badkamer kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamer Afvoersystemen

Regendouche | Robbineterie De Cuisine | Thermostaat | Keuken Accessoires | Badkamer accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoersystemen badkamer

toepassingen producten downloads amp service bedrijf sluiten bedrijf terug over ons onderzoek en ontwikkeling duurzaamheid submenu carrire submenu jackon group vind een consultant terug veiligheid amp gezondheid energieefficintie klimaat amp natuur kwaliteit terug sales representative n f productie verantwoordelijke formulier nieuws amp pers faq menu be nederlandse zoeken waar zoek je naar zoeken label contact startpagina producten producten producten filteren op … Reset filter toepassingsgebieden badkamervormgeving dak perimeter hoogbouw industrile toepassingen toepassing bekleding wand en vloer inloopdouches nisrekscheidingswanden zitmeubelen wastafelmeubelen omkeerdak met grind omkeerdak met extensieve of intensieve begroeiing omkeerdak als parkeerdak het duo plusdak isolatie sarkingdak jackodur atlas thermischeisolatie voor vloerplaten is.

verwarming sanitair airco amp ventilatie toonzaal doe het zelf contact over ons bb service aanvraag wachtdienst voor klanten regenwatersystemen van een eenvoudige waterton naar een uitgebreide en duurzame manier van watergebruik in uw huis afvoersystemen badkamer zijn vaak gezocht Maak een afspraak of kom langs een regenwatersysteem een milieuvriendelijk en economisch alternatief regenwater is gratis en overvloedig beschikbaar. Het mag dan al gratis zijn voor veel mensen is het opvangen en gebruiken van regenwater niet vanzelfsprekend. Alhoewel regenwater opvangen is niet moeilijk. Een regenton onder de regenpijp en u beschikt over een voorraadje zacht water voor bijvoorbeeld de planten in huis en tuin of voor het wassen van de auto. Met een minimale uitgave een onmiddellijke besparing want u verbruikt minder drinkwater dat u anders moet aankopen. Waarom kiez.

De discipline van Afvoersystemen badkamer

nieuws nieuwsbrief contact klustips onze winkel producten folders promoties webshop veilingen bad en douche afkitten fase vooraleer u start moet de ondergrond geheel droog vet en stofvrij. Wilt u de kitnaad later overschilderen kijk op de verpakking of dit mogelijk is. Plak voor het verkrijgen van een strakke naad aan beide zeiden van de voeg stroken plakband. Houd hierbij mm tussenruimte aan. Fase snijd met een cuttermes het topje van de kitkoker af meer info bekijken over afvoersystemen badkamer Fase snijd een deel van de spuitmond schuin af zodat de opening even groot is als de gewenste voegbreedte. Fase plaats de koker in de kitspuit. Spuit in een gelijkmatige beweging een ril kit tussen de stroken plakband. Let op spuit niet teveel. Fase maak uw vinger nat met wat.