Menu Sluiten

Afvoertechniek Badkamer

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over afvoertechniek badkamer kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamer Afvoertechniek

Badkamers | Combinisations D Éviers | Badkamer accessoires | Keuken | Keukenspoeltafel | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoertechniek badkamer

lamo sanitair verwarming ventilatie wellness lamo viega gmbh ampamp co. Kg heeft zich sinds haar oprichting in het jaar in attendorn westfalen tot een wereldwijd actieve onderneming ontwikkeld. Met circa lamo pascal lambertijn industriestraat b ruiselede bevov belgium . ixexxfxfxx webshop promos nieuws vacatures contact verwarming sanitair badkamermeubilair wellness luchtbehandeling installatiemateriaal home installatiemateriaal huidige pagina viega viega viega viega gmbh amp co. Kg heeft zich sinds haar oprichting in het jaar in attendorn westfalen tot een wereldwijd actieve onderneming ontwikkeld afvoertechniek badkamer zijn zeer gewild Met circa . Medewerkers is viega vandaag een van de belangrijkste systeemaanbieders van producten voor de installatietechniek ter wereld. De kernactiviteit van viega kunnen we onderverdelen over drie grote takken leidingsystemen voor drinkwater verwarming en gas ten tweede afvoertechniek voor bad inloopdouche wastafels en gootstenen en tot slot voo.

producten catalogus online productcatalogus reservedelen vind hier snel uw wisselstuk. Toepassingen zekerheid veiligheid drinkwater en comfort in systeemverband. Overzicht afvoertechniek perstechniek oppervlakteverwarming drinkwaterinstallatie verwarmingsinstallatie voorwandtechniek nieuwigheden hier heeft de toekomst op gewacht de innovaties voor het komende decennium heb je interesse in afvoertechniek badkamer Overzicht prevista visignbedieningsplaten megapress s in tot en met duim megapress s xl advantix cleviva themas de sterktes van viega in een overzicht. Overzicht viega visign drinkwater service calculatie viega fonterra vraag hier uw offerte aan. Persmateriaal onderhoud op persmateriaal viegajournaal nieuws en updates overzicht leidingtechniek voorwandtechniek temperatuurbeheersing downloads alle downloads van deze website in een oogopslag. Overzicht bestekteksten brochures kwaliteitscertificaten catalogus videos bimdata tools intutieve configuratoren overzicht supp.

Inlichtingen over Afvoertechniek badkamer

.