Menu Sluiten

Maatwerk Toilet Badkamer

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

01076770107677

More info

tags: Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Badkamerkranen – Keukenspoelbakken – Lavabokranen – 

Wenst u meer info over maatwerk toilet badkamer kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Maatwerk Toilet Badkamer

Badkamers op maat: de perfecte badkamer voor jouw toilet

Als je bezig bent met een badkamerrenovatie, is het belangrijk om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Vooral als het gaat om een kleine ruimte, zoals een toilet. In dit artikel zullen we het hebben over hoe je een badkamer op maat kunt ontwerpen voor jouw toilet, met daarbij de beste tips en trucs.

Ruimte besparen met slimme oplossingen

Een toilet is meestal niet de grootste ruimte in huis, dus het is belangrijk om slim om te gaan met de beschikbare ruimte. Een van de beste manieren om ruimte te besparen in een toilet is door gebruik te maken van hangende elementen. Denk bijvoorbeeld aan een hangtoilet en hangende kastjes voor extra opbergruimte. Dit geeft niet alleen een ruimtelijker gevoel, maar maakt het ook veel makkelijker om de vloer schoon te houden.

Een andere slimme oplossing is het plaatsen van een wastafel met een ondiepe wasbak. Op die manier heb je nog steeds genoeg ruimte om je handen te wassen, maar verlies je geen kostbare ruimte in de toilet.

Persoonlijke touch met maatwerk

Het leuke van een badkamer op maat is dat je het volledig naar jouw wensen kunt ontwerpen. Dit geldt ook voor een toilet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een toilet met softclose zitting, een ingebouwd bidet of juist een toilet met extra grote knoppen voor extra comfort.

Maar ook de indeling van de ruimte kan volledig naar wens worden aangepast. Misschien wil je wel een aparte wasruimte creëren in het toilet, of juist een kleine inbouwkast voor al je toiletpapier en andere benodigdheden. Met maatwerk is alles mogelijk.

Eenheid in stijl

Als je kiest voor maatwerk, is het belangrijk om te zorgen dat de stijl van jebadkamer en toilet goed bij elkaar passen. Dit zorgt niet alleen voor een harmonieuze uitstraling, maar versterkt ook het gevoel van eenheid in je huis. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde tegels of kleuren die terugkomen in beide ruimtes.

Daarnaast is het handig om na te denken over de functionaliteit van je badkamer en toilet. Wil je bijvoorbeeld een vrijstaand bad in de badkamer, maar heb je niet genoeg ruimte voor een bidet? Kies dan voor een combinatie van deze twee in het toilet. Zo behoud je de luxe van een bidet, maar bespaar je toch ruimte in de badkamer.

De finishing touch: accessoires

Het zijn vaak de kleine details die een ruimte helemaal afmaken. En dat geldt zeker ook voor een toilet in een badkamer op maat. Denk bijvoorbeeld aan een mooie spiegel met verlichting, een sfeervolle handdoekhaak of een leuk plantje.

Ook hierbij is het belangrijk om te zorgen voor eenheid in stijl en functionaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met ingebouwde verlichting en verwarming, zodat je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel na het douchen.

Maak jouw toilet uniek

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat jouw badkamer op maat uniek moet zijn. Het is immers jouw persoonlijke ruimte waar je je prettig en op je gemak wilt voelen. Durf dan ook te kiezen voor elementen en accessoires die jouw toilet uniek maken.

Met deze tips en trucs kun jij de perfecte badkamer op maat creëren voor jouw toilet. Zo wordt jouw toilet niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Wil je meer inspiratie en advies? Neem dan eens een kijkje op de website van Hansgrohe voor nog meer tips op het gebied van badkamers op maat.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Maatwerk toilet badkamer

!–StopPubText–>.