Menu Sluiten

Kraan Wasbak

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over kraan wasbak kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Kraan Wasbak

Badkamer Accessoires | Keuken | Douche | Badkamers | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kraan wasbak

nieuws nieuwsbrief contact klustips onze winkel producten folders promoties webshop veilingen keuken aansluiten afvoer op bestaande riolering fase maak de gresbuis eerst en vooral schoon. Teken met een stift het gat af waar nieuwe pvcbuis komt. Fase boor op de afgetekende lijn een reeks gaatjes zoveel mogelijk aaneengesloten steenboor mm. Geen kracht zetten laat de boor het werk doen fase tik voorzichtig het uitgeboorde deel met een hamer los. Werk de randen van de opening zonodig bij met een vijl. Fase schuif de pvcbuis cm diep in de gresbuis. Niet dieper anders ontstaat gevaar voor verstopping kraan wasbak passend voor uw firma Fixeer de pvcbuis zodat hij niet kan verschuiven. Fase maak snelcement aan. Bouw hiermee rondom de pvcbuis een kegeltje op de gresbuis laat het geheel een uurtje rusten voordat u de nieuwe afvoer gebruikt. Fase aansluiting op een pvcriool.

skip to content home badkamerinspiratie acrylpanelen baden badkamermeubels douches douche zonder tegels douchegoot kraanwerk toiletten handenwasser wastafels wellness sunshower accessoires badkamerverwarming totale renovatie realisaties doe het zelf acties toonzaalmodellen koopjeshoek actie van de maand info vacature faq tips nieuws over ons contact offerte aanvragen homebadkamerinspiratiekraanwerkintroductie van onze contactloze en designvolle wastafelkranen introductie van onze contactloze en designvolle wastafelkranen in een tijd dat we nog meer bewust zijn van onze hygine is contactloos handenwassen een absolute musthave voor in huis wat bedoelen we met kraan wasbak Damixa is voorloper met nieuwe technologie voor in huis. Simpel in gebruik iedereen maakt in openbare gelegenheden zoals een vliegveld weleens gebruik van een contactloze kraan. Deze.

Kennisgeving over Kraan wasbak

selecteer je interesse consumenten installateurs groothandels architecten designers architecten designers producten inspiratie diensten pro online shop aanmelden meld je aan voor een groheaccount en profiteer van vele voordelen waaronder verlengde garantie op geregistreerde producten het inzien van de status van je bestellingen professional en het opslaan van onze producten aan je portfolio. Let op voor inloggen of registreren word je naar het grohe portal geleid. Inloggen nog niet geregistreerd producten producten badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer startpagina badkamer in kleur sanitair series sanitair assortiment accessoire series accessoire assortiment water besparen wastafel wastafel wastafel startpagina assortim.