Menu Sluiten

Aanbod Spiegelkasten Badkamer

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over aanbod spiegelkasten badkamer kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Aanbod Spiegelkasten Badkamer

Meubilair | Badkamers | Salle De Bain | Meubles | Kasten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod spiegelkasten badkamer

menu home ons aanbod keukens badkamermeubelen inbouwkasten apparaten ons bedrijf koopjeshoek contact badkamermeubelen onze badkamermeubelen zijn op maat verkrijgbaar en in diverse materialen en kleuren. Maatwerk betekent dat je een heel origineel meubel kan kiezen anders dan de klassieke opstellingen afmetingen die je overal vindt. Vaste spiegels of spiegelkasten worden met de gewenste verlichting voorzien. Wasbakken en kraanwerk maken het geheel af. Leuke accessoires zoals een handig zitbankje decoratieve leggers sierlijke handdoekdragers een ingebouwde wasmand en of afvalemmertje vervolledigen het comfort aanbod spiegelkasten badkamer specialisten Galerij van ossel keukens copy website amp ontwerp sinergio webhosting door siohosting .

de muyt sanitair en verwarming knesselarestraat oedelem tel infodemuyt.com home verwarming verwarming cvketels cv wijzer onderhoud boilers geisers radiatoren convectoren vloerverwarming thermostaten sanitair sanitair douches ligbaden kranen wastafels toilet badmeubels badkameraccessoires badkamerradiatoren duurzaam warmtepompen duurzaam zonneboilers warmteterugwinning contact zoeken … Venlo sanitair de nederlandse producent venlo levert niet alleen badkamer en keukenkranen maar ook porseleinen sanitair. De producten sluiten volmaakt aan op de dagelijkse nederlandse praktijk. Het onderscheidende productaanbod milieusysteem en vakmanschap maken venlo tot uniek bedrijf. Venlo is een van de sanitairmerken van ideal standard. Neem contact op delen lees mee.

Gegevens over Aanbod spiegelkasten badkamer

home ons kantoor vastgoeddiensten vastgoedaanbod contact net verzorgd landhuis op een mooi perceel van aca laquolaquo meer foto s bekijken raquoraquo omschrijving belangrijke informatie ligging en omgeving deze gelijkvloerse woning vinden we terug in nielbijas as langs de hoogstraat op nummer op een perceel van maar liefst are met zuidelijk georieumlnteerde achtertuin het nut van aanbod spiegelkasten badkamer Grootwarenhuis apotheek en kleuterlager onderwijs op korte afstand. Alle busvervoer naar middelbare scholen in genk hasselt of maasmechelen dilsen. Eveneens dicht bij natuurgebied ldquohoge kempenrdquo waar liefhebbers kunnen wandelen of op het fietspadennetwerk terecht kunnen voor een fietstocht naar de maasvallei en meerhellipde oprit autostrade e genk centrum is zeer vlot te bereiken op slacht minuten autorijden. Beschrijving buiten de constructie van de woning dateert van en werd traditioneel opgetrokken binnenblokken spouw gevelstenen. De wit overschilderde gevels zijn gecombineerd met een pannendak voorzien van zinken goten en afvoeren. Buitenschrijnwerk uit houten ramen met dubbel be.