Menu Sluiten

Handdoekenrek

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over handdoekenrek kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Handdoekenrek

Douche | Badkamer Accessoires | Keuken | Badkamers | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handdoekenrek

whazup.be hoe ziet jouw droombadkamer eruit willem jaar ago de badkamer de ruimte in huis waar vaak het minste aandacht aan wordt besteed. Zonde eigenlijk want ook hier breng je elke dag flink wat tijd door. Dus waarom je badkamer niet omtoveren in je droombadkamer en je droombadkamer hoeft trouwens helemaal niet dezelfde woonstijl te hebben als de rest van je huis handdoekenrek voor uw firma op maat Het is tegenwoordig juist d trend om verschillende woonstijl te combineren binnenshuis of zelfs binnen bepaalde ruimtes. In dit blog de meest geliefde woonstijlen voor de badkamer. Een natuurlijke badkamer de natuurlijke badkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen die er in deze badkamer zijn gebruikt. Vooral houten meubels en tegels van natuursteen zien wie in deze stijl voorn.

times notification some text.. Toggle navigation home aanbod media realisaties over ons contact times enter your location times times enter your address or zip code home aanbod overzicht sint paulusstraat sint paulusstraat antwerpen centrum times pdf close foto s plattegrond pdf sint paulusstraat sint paulusstraat antwerpen centrum property id posted dagen foto s plattegrond omschrijving lees meer kenmerken woon leefruimte diverse keuken koelkast wasbak vaatwasser vriezer diverse slaapkamer slaapkamer diverse badkamer badkamer douche wastafel handdoekenrek diverse toilet diverse berging diverse buiten diverse extra diverse vlaamse codex ruimtelijke ordening dagvaarding uitge.

Feiten over Handdoekenrek

nl fr en zoekterm home nieuws merken jobs contact verwen jezelf en baad in luxe bron van baden. Bron van inspiratie. Unieke badwensen unieke badkamers. Baden zoals jij het wil. Calodar onder de loep eeacuten specialiteit veel producten alles op het vlak van sanitair calodar is distributeur van sanitair. Al jaar legt de onderneming zich bijna uitsluitend daarop toe. Dat resulteert in een ijzersterke knowhow als het aankomt op producten hun toepassing en hun mogelijkheden de voordelen van handdoekenrek En het levert een waterdichte kennis op als het over de markt gaat. Die specialisatie staat echter niet in de weg dat het aanbod van calodar duizenden artikelen telt. Hoe dat komt het bedrijf wil een zo compleet mogelijk aanbod brengen om een badkamer of toilet in te richten en te installeren. Dus vindt u er alles van het kleinste schroefje of een afvoerelleboog over baden wastafels en wcrsquos tot het handdoekenrek of zeepschaaltje toe. Eeacuten kwaliteit veel stijlen het beste voor ieders badkamer over smaak valt niet te twisten. Die uitdaging zal cal.