Menu Sluiten

Spiegelkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in België

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

Informatie spiegelkasten badkamer.

Een badkamerspiegelkast is een uitstekende oplossing voor het opbergen van spullen in een badkamer. Ze zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een stijlvolle manier om de badkamer opgeruimd te houden.

Er zijn veel verschillende soorten badkamerspiegelkasten beschikbaar, van eenvoudige modellen met één of twee planken tot uitgebreide modellen met meerdere laden en planken. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde spiegel, wat een handige extra is in een badkamer.

De spiegel zorgt ervoor dat u zichzelf kunt bekijken terwijl u zich omkleedt of uw make-up doet.

Badkamerspiegelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout, laminaat en metaal. Er zijn zelfs modellen die op de.

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over spiegelkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Spiegelkasten

Kasten | Badkamers | Salle De Bain | Meubilair | Meubles | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Spiegelkasten

contact installatietool nl nl fr en menu times sluiten home stijlen avantgarde rarr millsime rarr quadri rarr cottage rarr crown cottage rarr new cottage rarr heritage rarr victory rarr q rarr executive rarr deluxe rarr industrial rarr pure rarr deluxe . Rarr premium rarr evora rarr assortiment badomkastingen rarr meubelen rarr spiegelkasten rarr spiegels rarr opzetkommen rarr toiletomkastingen rarr toiletmeubels rarr wastafels rarr verlichting rarr knoppen rarr laden rarr roosters rarr materialen en kleuren realisaties verkooppunten over ons nl nl fr en home stijlen assortiment materialen en kleuren realisaties contact verkooppunten installatietool serviceverzoek home assortiment spiegelkasten spiegelkasten voor onze spiegelkasten maken we een onderscheid tussen spiegelschuifdeurkasten en spiegelkasten met draaideuren spiegelkasten zorgt voor een snelle ROI De spiegelsc.

producten showroom over ons contact nl fr en nieuws klassieke badkamer met grandioze stijl klassieke badkamer met grandioze stijl het is altijd even puzzelen bij een renovatie van een badkamer. We zoeken steeds de perfecte opstelling waarin men zich gelukkig voelt. In deze gejaagde tijden is het steeds belangrijk om in deze intieme plaats waar men voor zichzelf zorgt ook even te kunnen uitblazen in stijl. Deze badkamer is hier een perfect voorbeeld van. De eyecatcher is hier natuurlijk het badkamermeubel regent en de bijhorende spiegelkast. Het badkamermeubel is cm breed heeft hoge softclose laden en daartussen een opbergkast. De zwarte kleur van het meubel maakt een mooi contrast met het carrara wit gepolijst tablet met een onderbouwwaskom. De spiegelkast heeft drie deuren met dubbelzijdige spiegels en is v.

Kundigheid over Spiegelkasten

deze site gebruikt cookies met betrekking tot het analyseren van het aantal bezoekers. Ok meer weten nieuws nl en fr de home over ons producten referenties contact go home categorien spiegelkast verlichting opbouw spiegelkast verlichting opbouw slabbaardstraat noord izegem tel email lignlign.be disclamer privacy sitemap verkoopsvoorwaarden lign copy alle rechten voorbehouden belangstelling in de prijs van spiegelkasten Webdesign by bitspot .