Menu Sluiten

Bedrijven Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over bedrijven badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Bedrijven Badkamer Kolomkasten

Badkamers | Meubles | Kasten | Salle De Bain | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven badkamer kolomkasten

beluister onze radiospot play pause stop contact youtube home realisaties projects toonzalen nieuws alal world project te kapelleopdenbos metris metris combineert een keukenwand met inbouwtoestellen een vrijstaand kookeiland met aansluitend een eethoek met zitbank een zwevende spoelzone met bovenkast en ladeblok en een zwevend vrijstaand kastelement. In functie van de beschikbare keukenruimte kunnen met de diverse elementen van dit ontwerp verschillende opstellingen worden gemaakt bedrijven badkamer kolomkasten zorgt voor een snelle ROI Project te leuven mira mira straalt rafinnement en klasse uit dit is alal van de bovenste plank speciaal voor u een prachtige keuken met lintzaagfront en greeploos decor. Geniet nu van speciale voorwaarden op onze mira. Project te kapelleopdenbos dog unieke keukencreatie met opgedikt werkvlak in graniet. Zeer exclusief project te zwijnaarde magis magis is een greeploos keukenontwerp. De pure nononsense vormgeving sluit perfect aan bij de hedendaagse interieurarchitectuur. Met de verschillende kasttypes en elementen ndash onderkasten ladenkasten kolomkasten wan.

h keukens badkamers merken verkoop showmodellen touch reality contact eerlijke keukens badkamers eerlijke prijzen veelgestelde vragen q hgtmerkengtdetremmerieterug naar overzicht detremmerie over detremmerie detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen materialen en productiemethodes. De volledige productie vindt in belgi plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service hun onze peilers en zij zijn trots te melden dat zij enkel met europese onderdelen werken. Detremmerie wist in zijn complete gamma aan te passen aan de marktvraag wat bedoelen we met bedrijven badkamer kolomkasten Vanaf kunt u als klant zelf uw meubel gaan samenstellen uit diverse onderkasten wastafels spiegels en kasten uiteraard aangevuld met diverse kolomkasten en actuele accessoires als handgrepen verlichting e.d. Door het fle.

Meer info over Bedrijven badkamer kolomkasten

locatie dr. Coenstraat a hoboken belgi contact email emailprotected contact tel home realisaties pellegrino niel tilia hemiksem vlasakker stekene pratella niel serlet wilrijk passero hoboken robin hoboken donjon niel den ouden hof hemiksem borgo cit intro ligging opvatting inplanting lastenboek borgo gevelzichten appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht appartement . Verkocht garage cit gevelzichten woningen type woningen type bergingen contact borgo cit lastenboek lastenboek ruwbouwwerken winddicht . Afbraak grond en delfwerken alle aanwezige constructies worden gesloopt het sloopafval inclusief asbesthoudende producten worden afgevoerd door gespecialiseerde bedrijven. De graafwerken .