Menu Sluiten

Droombadkamers

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over droombadkamers kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Droombadkamers

Keuken Accessoires | Robinetterie | Thermostaat | Keukenspoeltafel | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Droombadkamers

home home wellness by wellis myline serie cityline serie peakline serie swimline serie realisaties sanitair doehetzelf adres sanitec home wellness by wellis myline serie cityline serie peakline serie swimline serie realisaties sanitair doehetzelf adres meer more child maak een afspraak make yourself a priority now covid beste klanten vanaf oktober geldt er opnieuw een mondmaskerplicht in alle binnenruimtes. Onze doehetzelfzaak en showroom in sanitair en jacuzzi s is elke week geopend van woensdag tem zaterdag van tot uur. Omdat een goede handhygine nog steeds belangrijk blijft staat er ontsmettingsalcohol ter uwer beschikking bij het betreden van onze winkel droombadkamers bedrijf Wij danken u om lokaal te kopen en wensen u en uw familie een goede gezondheid toe lyn.

onze openingsuren realisaties showroom naservice over ons nieuws contact jobs installatiebedrijf van den berg verwarming amp koeling warmtepompen gasverwarming mazoutverwarming verwarmingsregelaar radiatoren aircoheater gashaarden erprichtlijn badkamers amp sanitair badkamer renovatie health mate ventilatie systeem c systeem d airco zonneenergie zonneboiler pv onderhoud realisaties showroom naservice over ons nieuws contact jobs wij realiseren jouw droombadkamer naast onze totaalservice voor alle sanitair specialiseren wij ons in totaalrenovaties van badkamers. Je mag dit letterlijk nemen we strippen je oude badkamer n bouwen vanaf nul je droombadkamer weer op. Binnen de twee weken na de start van de werken geniet je al va.

Kennisgeving over Droombadkamers

whazup.be hoe ziet jouw droombadkamer eruit willem jaar ago de badkamer de ruimte in huis waar vaak het minste aandacht aan wordt besteed. Zonde eigenlijk want ook hier breng je elke dag flink wat tijd door. Dus waarom je badkamer niet omtoveren in je droombadkamer en je droombadkamer hoeft trouwens helemaal niet dezelfde woonstijl te hebben als de rest van je huis. Het is tegenwoordig juist d trend om verschillende woonstijl te combineren binnenshuis of zelfs binnen bepaalde ruimtes. In dit blog de meest geliefde woonstijlen voor de badkamer. Een natuurlijke badkamer de natuurlijke badkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen die er in deze badkamer zijn gebruikt. Vooral houten meubels en tegels van natuursteen zien wie in deze stijl voornamelijk terugkomen De diversiteit van droombadkamers Voor de donkere tegels van natuursteen doen het erg goed en staan mooi in contrast met bijvoorbeeld een houten kast of wastafel. En ik hoor je nu al denken een wastafel van hout ja een wastafel van hout is helemaal van deze tijd en ik zo bewerkt dat die waterbe.