Menu Sluiten

Toiletpot

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over toiletpot kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Toiletpot

Keuken | Domotica | Badkamers | Badkamer Accessoires | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Toiletpot

de rioolkrak bel email route de rioolkrak wezelsebaan a schoten welkom ontstoppingsdienst camera inspectie rioleringswerken regenwaterrecuperatie ruimingsdienst blog over de rioolkrak contact protected email blog over de rioolkrak contact language welkom ontstoppingsdienst camera inspectie rioleringswerken regenwaterrecuperatie ruimingsdienst de rioolkrak blog nieuws vochtige doekjes in de wc geen goed idee vochtige doekjes in de wc geen goed idee . Ton vuilnis per jaar dat is wat aquafin het bedrijf dat onze riolen en waterzuiveringsinstallaties beheert uit het afvalwater haalt van de vlaamse gezinnen. En met afvalwater bedoelen we het water dat we doorspoelen en dat wegloopt uit onze toiletten badkuipen en wastafels. Zo belandt nog altijd procent van huishoudelijk afvalwater ongezuiverd in rivieren en beken. De vlaming kiepert bewust allerlei spul door zijn toiletpot vochtige doekjes vochtig toiletpapier wcrollen luiers tampons maandverbanden condooms sigarettenp.

tel over ons sectoren realisaties onze klanten nieuws offerte contact menu nl de fr brandstoftanks brandstof tanks filtervat filter tanks drukvat druk vaten silos silo s opslag opslag en procestanks offerte nodig aangepast aan de specifieke filtertoepassing filtertanks voor alle mogelijke doeleinden filtervat aangepaste filtertanks voor elk waterzuiveringsproces toiletpot prijzen Elke filtertank wordt door onze ervaren engineers op maat uitgewerkt en uitgetekend. Verschillende filterprocessen zijn mogelijk zandfilter actieve koolfilters ontijzeringsfilters beluchtingstanks onthardingsreactoren . De filtertoepassing bepaalt naast de afmetingen en de materiaalkeuze ook de aangewezen binnen en buitencoating. Hiervoor werken we nauw samen met onze coatingleveranciers. Wij maken filtertanks op maat met een diameter tot meter en een maximaal stukgewicht tot ton bekijk ook eens toiletpot De filterank ook plaatsen monteren en aansluiten beperkt onze service zich tot het ontwerpen maken en plaa.

Feiten over Toiletpot

infostyllies.be home diensten interieurvormgeving vastgoedstyling verhuur meubels kartonnen meubels realisaties over ons blog contact goede fotografie helpt je woning sneller te verkopen home vastgoedstyling goede fotografie helpt je woning sneller te verkopen goede fotografie helpt je woning sneller te verkopen annelies vastgoedstyling dec een mens is nu eenmaal visueel te verleiden. Zijn er geen of geen aantrekkelijke foto s van een huis op internet beschikbaar dan hebben kopers het gevoel dat de woning het toch niet waard is om te gaan bekijken. Een gemiste kans wat doe je dus best wel en niet wel fotografeer want zonder foto s komt er sowieso niemand kijken. Fotograaf realistisch gebruik liever geen groothoeklens en maak de foto s niet te licht op de computer. Anders valt de woning bij een bezichtiging alleen maar tegen. Fotograaf de ruimtes zorg dat er.