Menu Sluiten

Leader In Badkamerkranen

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Premiummerk Badkamer – Premiummerk Keuken – Alles Voor Uw Badkamer – Alles Voor Uw Douche – Premium Producten Badkamer – 

Wenst u meer info over leader in badkamerkranen kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamerkranen Leader

Eviers | Spoelbakken | Combinisations D Éviers | Thermostaat | Regendouche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leader in badkamerkranen

lamo sanitair verwarming ventilatie wellness lamo hansgrohe leader in douches keuken en badkamerkranen die kwaliteit design en innovatie verenigen. De beste ideen voor de badkamer een badkamer die zich optimaal aan de individuele behoeften aanpast lamo pascal lambertijn industriestraat b ruiselede bevov belgium . ifxfxxd.x webshop promos nieuws vacatures contact verwarming sanitair badkamermeubilair wellness luchtbehandeling installatiemateriaal home sanitair huidige pagina hansgrohe hansgrohe hansgrohe hansgrohe leader in douches keuken en badkamerkranen die kwaliteit design en innovatie verenigen leader in badkamerkranen binnen ieders budget De beste ideen voor de badkamer een badkamer die zich optim.

home onze activiteiten over fl interieur nieuws the cube contact nl raquo onze activiteiten raquo kwaliteitsmerken raquo hansgrohe hansgrohe voor douches keuken en badkamerkranen hansgrohe is deacute leader in douches keuken en badkamerkranen die kwaliteit design en innovatie verenigen. Voor flinterieur de ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer. Hansgrohe heeft een ideale combinatie tussen stijlvol kwalitatief en keuzemogelijkheden heb je interesse in leader in badkamerkranen Hansgrohe kranen duurzaamheid hansgrohe is een green company. Daarom dat hansgrohe in zijn branche een pionier is qua milieu en klimaatbescherming. Hansgrohe kranen design wanneer het om goede vormgeving gaat is hansgrohe de nummer eacuteeacuten in de branche. Hansgrohe kranen traditie en innovatie hans grohe en zijn nakomelingen zijn badkamerpioniers. Daarom is creatief knutselen de drijvende kracht van hansgrohe. Bekijk de volledige collectie van hansgrohe kranen keukens badkamers dressings kasten op maat winkelinrichting kantoorinrichting totaalrenovatie standenbouw kwaliteitsmerken co.

De discipline van Leader in badkamerkranen

.