Menu Sluiten

Inbouw Wastafel

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Badkamer – Badkamerproducten – Kwalitatieve Badkamerproducten – Mooie Badkamerproducten – Complete Badkamer – 

Wenst u meer info over inbouw wastafel kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Inbouw Wastafel

Domotica | Douche | Badkamer Accessoires | Keuken | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inbouw wastafel

ruim aanbod te huur en te koop thans panden postnummer van tot prijs van tot sorteren volgens prijs postnummmer straatnaam woningen villa s te koop datum aanbiedingen ruime woning vrijheidsstraat assebroek verkocht nog voor publicatie goed gelegen ruime rijwoning met slaapkamers en tuintje. Opp. M . Sted. Inl inbouw wastafel bestellen In aanvraag voor meer info bel onze zaakvoerder patrick de smet of of patrick.desmetdesmetpoupeye.be of kom langs op ons kantoor te brugge hoefijzerlaan . Stadswoning met grote zonnige tuin legeweg sintandries in het gezellige en z r gewilde sintandries op een boogscheut van centrum brugge en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen horeca bakkerijen en tal van andere voorzieningen i.

fr nl projecten te koop te huur verkocht testimonials verkoop verhuur contact snel zoeken te koop te huur ref. categorie huisappartementgrondkantoorcommercieelindustrieelgarage parkingappartementsgebouwgebouw voor gemengd gebruik budget van tot postcode . huis sterrebeek ref vorige terug naar overzicht terug volgende msup msup msup sterrebeek in een rustige straat vindt u deze grotendeels vernieuwde open bebouwing met zonnige tuin. De leefruimte baadt in het licht door de grote ramen aan de voor en de achterzijde. Er is plaats voor een zithoek en een eetplaats. De naastgelegen keuken werd vernieuwd en is van alle comfort. U heeft er enerzijds toegang tot een ruime kelder en ook tot een ber.

Het terrein van Inbouw wastafel

nl nl fr nieuws vacatures afspraak maken home over ons over ons toonzalen interieurarchitecten reportages videos realisaties woonkamer inbouwkasten slaapkamer dressing bureau keuken badkamer winkelinrichting totaalinrichting werkwijze realisaties woonkamer inbouwkasten slaapkamer dressing bureau keuken badkamer winkelinrichting totaalinrichting complete badkamerinrichting op maat eenbadkameris meer dan de ruimte waar we snel douchen of onze tanden poetsen. Het is een ideale plek om te ontspannen en even op jezelf te focussen. Dat doe je in eeninterieurdat helemaal aan je eigen wensen en noden voldoet Enige opheldering over inbouw wastafel Net daarom kies je voor een badkamer op maat van ontwerp tot afwerking. Meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos meer fotos landelijke badkamermeubels of moderne badkamer badkamermeubels op maat van jouw stijl. Droom je van eenlandelijke badkamermet klassieke materialen of hou je het net graagstrak en clean voor een moderne look j.