Menu Sluiten

Offerte Spiegelkasten Badkamer

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – Wastafels – 

Wenst u meer info over offerte spiegelkasten badkamer kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Offerte Spiegelkasten Badkamer

Badkamers | Meubilair | Meubles | Salle De Bain | Kasten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte spiegelkasten badkamer

you have activity items requiring attention log in account aanvragen times home diensten betonboringen labo vloerverwarming klimaatplafond klimaatwand parkd goederen planafdruk publiciteit hvac in de kijker sanitair waterbehandeling installatiemateriaal verwarming pompen ventilatie duurzame energie klimatisatie over apl contacteer ons log in account aanvragen items times log in om artikelen aan je winkelwagen toe te voegen. Home aanbod diensten betonboringen labo vloerverwarming klimaatplafond klimaatwand ventilatie energierapporten maatwerk parkd goederen hvac in de kijker planafdruk publiciteit sanitair installatiemateriaal verwarming pompen ventilatie duurzame energie klimatisatie hvac offerte hvac promo bekijk alle promoties over.

toggle navigation home keukens badkamerkasten maatkasten projecten binnendeuren renovatie gyproc contact fam offerte spiegelkasten badkamer rendeert op korte termijn Blom badkamer het betreft hier een renovatieproject waarbij er van een oude badkamer en een bergruimte grote lichte open badkamer is gemaakt met grote inloopdouche ligbad en badkamermeubel. . Hiervoor is er een muur weggebroken een steunbalk gesken de vloer uitgebroken en vervangen de wandtegels afgekapt en nieuwe geplaatst boven het bad en in de douche alle elektriciteit sanitair heb je interesse in offerte spiegelkasten badkamer en verwarming aangepast de bezetting terug hersteld een vals plafond geplaatst in de badkamer met nieuwe verlichting een nieuwe lavabokast in kleuren laminaat geplaatst met een spiegelkast erboven nieuwe sanitaire apparaten geplaatst aangesloten en afgewerkt vervolgens is het .

Vragen over Offerte spiegelkasten badkamer

totaalrenovatie badkamer badkamerrenovatie douche renovatie toilet renovatie tegelwerken badkamertegels keramische tegels centrale verwarming installatie plaatsing cv onderhoud cv ketel daalderop electro boilers vloerverwarming binnenschrijnwerk pvc spanplafonds installaties leidingwerken ontdek onze realisaties showroom sanitair outlet toonzaalmodel casabath toonzaalmodel vika toonzaalmodel burgbad toonzaalmodel casabath toonzaalmodel handenwasser zwart met kastje toonzaalmodel clou handenwasser hoekmodel toonzaalmodel handenwasser rechthoekig toonzaalmodel vika handenwasser spiegel toonzaalmodel handenwasser marike toonzaalmodel handenwasser opzetwaskom toonzaalmodel handenwasser rechth.