Menu Sluiten

Vernieuwing Sanitaire Leidingen Badkamer

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over vernieuwing sanitaire leidingen badkamer kijk dan vlug op https://construmax.be | Vernieuwing Sanitaire Leidingen Badkamer

Interieur | Schrijnwerk | Keuken | Badkamers | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vernieuwing sanitaire leidingen badkamer

home verwarming energie besparen mazouttanks warmtepompen sanitair ventilatie referenties nieuws contact select page jacobs uw specialist in verwarming sanitair ventilatie en badkamerrenovatie. welkom reeds jaar sinds is de firma jacobs uw vakman voor deze regio. U kan bij ons terecht voor onderhoud en plaatsen van centrale verwarmingsinstallatie voor al uw sanitairwerken en de ventilatie van uw gebouw. Zowel voor nieuwbouw verbouwing en renovatie. Tevens kan je bij ons ook terecht voor onderhoud en herstellingen zelfs indien de installatie door iemand anders is geplaatst. Bovendien werkt de zaakvoerder mee op de werven. Belangrijk bericht beste klanten wij leven met iedereen mee nu met het covid virus. Onze firma blijft bereikbaar voor dringende depannages. Je kan ons via telefoon of via email infojacobsverwarming.be onze diensten verwarming dankzij onze jarenlange ervaring is jacobs de ges.

ilfra uw partner voor renovaties tuinaanleg en immo ilfra is een cooumlrdinatiebedrijf gevestigd in rummen. Ons uniek concept bestaat eruit dat wij enkel met zelfstandige onderaannemers werken wat de kwaliteit van afwerking garandeert. Dit resulteert uiteraard ook in scherpe prijsoffertes vermits wij zelf geen loonkosten te dragen hebben vernieuwing sanitaire leidingen badkamer met korting Alle werken worden door ons gecooumlrdineerd en opgevolgd volgens de persoonlijke behoefte van de klant. Site by global vision heeft u een totale renovatie steunmuren uitbreken vernieuwing sanitaire leidingen elektriciteitswerken vernieuwing badkamer gyprocwerken vloeren …. Of wilt u eenvoudig een paar kamers laten verven… Wij komen samen met de beste vakmensen ter plaatse om u de oplossing te bieden tegen de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij geven u advies en zorgen voor de cooumlrdinatie van het geheel wenst u meer informatie over vernieuwing sanitaire leidingen badkamer Onze partneri.

Gegevens over Vernieuwing sanitaire leidingen badkamer

sanividak bvba stratem a aalter t .. f .. Infosanividak.be home dakwerken sanitair verwarming ventilatie hernieuwbare energie contact vacatures sanitair loodgieter nodig sanitair aan vernieuwing toe wenst u een nieuwe badkamer te plaatsen sanitaire leidingen plaatsen sanitaire toestellen nodig moet u snel gedepanneerd worden bij sanividak bvba bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen alle sanitaire installaties van a tot z priv en industrie. Sanividak bvba werkt samen met alle grote merken zodat onze klanten hun keuze kunnen maken in een toonzaal naar wens. Depannages om onze klanten snel van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een team die steeds standby staat om op te treden in noodgevallen. Stel niet langer uit en realiseer vandaag nog de badkamer van uw .