Menu Sluiten

Vakmanschap Badkamerrenovatie Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over vakmanschap badkamerrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Vakmanschap Badkamerrenovatie Antwerpen

Schrijnwerk | Badkamers | Interieur | Keuken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vakmanschap badkamerrenovatie antwerpen

bouw en renovatiewerken antwerpen home onze diensten gevelrenovatie isolatiewerken loodgieterij renovatiewerken ruwbouw cv installatie dakwerken elektriciteitswerken badkamer renovatie over ons contact home onze diensten gevelrenovatie isolatiewerken loodgieterij renovatiewerken ruwbouw cv installatie dakwerken elektriciteitswerken badkamer renovatie over ons contact verbeteringen aan het huis en verbouwingen met meer dan jaar ervaring en echte focus op klantentevredenheid kunt u bij ons terecht voor uw volgende renovatie of verbouwing offerte aanvragen professioneel betegelen en schilderen wij combineren kwaliteit vakmanschap superieure kennis en lage prijzen om u te voorzien van de service ongevenaard door onze concurrenten. Offerte aanvragen uw meest betaalbare aannemers wij hebben de ervaring personeel en middelen om elk project correct te laten verlopen. Offerte aanvragen cv installatie wij verzorgen ook uw .

home sanitaire installaties centrale verwarming gasinstallaties badkamerrenovatie dakwerken referenties contact waar vakmanschap centraal staat installateur franci lambrechts uit reet is bereikbaar voor grote en kleine bouwprojecten franci lambrechts installateur uit reet levert een breed gamma aan diensten aan zowel voor nieuwbouw als renovatie vakmanschap badkamerrenovatie antwerpen lijst Bent u op zoek naar een degelijke dakwerker heeft u nieuwe sanitaire installaties nodig of moet er een nieuwe centrale verwarming geplaatst worden geen probleem. Dit familiebedrijf is bereikbaar voor allerlei werken in de omgeving van antwerpen. De meest volledige service franci lambrechts voert kleine en grote werken uit aan woningen en bedrijven alle sanitaire en gasinstallaties centrale verwarming gas en stookolie renovatie van badkamers op maat afstelling branders met wettelijk attest zink koper lood en roofingwerken erk.

Wetenswaardigheden over Vakmanschap badkamerrenovatie antwerpen

inspiratie stappenplan realisaties prijzen blog inspiratie stappenplan realisaties prijzen blog search inspiratie stappenplan realisaties prijzen blog contact toonzaal ervaringen ebooks faq dtool over dagmar buysse onze experten sanitair in je zaak vacatures de meestgestelde vragen op een rijtje vind hier een antwoord op jouw vraag. Het renovatieproces hoelang is de wachttijd om een badkamer te laten renoveren na het ondertekenen van de offerte geldt er een wachttijd van maximaal maanden. Hoelang duurt het om een badkamer te renoveren dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden er precies moeten plaatsvinden. Doorgaans neemt dit een drietal weken in beslag Onze aanbeveling m.b.t. vakmanschap badkamerrenovatie antwerpen Het financile plaatje hoeveel kost het ongeveer om een badkamer te renoveren bij het grootste deel van onze badkamerrenovaties bedraa.