Menu Sluiten

Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over installatie sanitaire toestellen badkamer kijk dan vlug op https://construmax.be | Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer

Schrijnwerk | Interieur | Keuken | Bouw | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Installatie sanitaire toestellen badkamer

home centrale verwarming installatie centrale verwarming onderhoud badkamerrenovatie installatie sanitair privacy policy contact sterk in sanitair waterontharders en tegels in badkamers in aalst affligem erpemere opwijk en verder installatie sanitaire toestellen badkamer : vind meer info hier Voor elk sanitair de juiste oplossing gratis offerte sanitair plaatsen en herstellen nieuw sanitair plaatsen een grondige badkamerrenovatie last van hard water en kalk een lekkende kraan of uw wc vervangen voor al uw sanitaire vragen kunt u bij calortec uit aalst terecht specialist in sanitaire installaties waterbehandeling en de plaatsing van sanitaire toestellen. We verzorgen de installatie reparatie of vervanging van sanitaire leidingen en plaatsen uw sanitaire toestellen steeds vakkundig en met kwaliteitsmateriaal zoals u van calortec gewoon bent. Installatie van san.

home centrale verwarming sanitaire installaties contact infokevinpattyn.be infokevinpattyn.be home centrale verwarming sanitaire installaties contact sanitaire installaties een degelijk bad of douche vormen nog altijd het hart van de badkamer. U kunt bij ons terecht voor uw complete badkamerinstallatie sanitaire installatie en waterbehandeling filtering waterverzachters stoomdouches …. Vandaag de dag stellen we ook vast dat meer en meer badkamers echte wellnessruimtes worden bubbelbaden sauna s en stoomdouches zijn geen uitzonderingen meer. De badkamer is deacute ruimte waar men na een vermoeiende dag kan ontstressen en herbronnen. Voor elk budget bestaat er een badkamer. De keuze in sanitaire toestellen grenst aan het oneindige. Ook hier geldt ons advies laat u begel.

Kennis over Installatie sanitaire toestellen badkamer

buckens en zoon buckens en zoon home sanitair centrale verwarming onderhoud hernieuwbare energie mobiele badkamer containerverhuur webshop toonzaalkoopjes nieuws contact toonzaal privacy policy u kan bij ons terecht voor uw complete badkamerinstallatie sanitaire installatie en waterbehandeling bekijk onze keuze in installatie sanitaire toestellen badkamer De badkamer is deacute ruimte waar men na een vermoeiende dag kan herbronnen en de stress laten meevloeien met het bad of douchewater. Voor elk budget bestaat er een badkamer. De keuze in sanitaire toestellen grenst aan het oneindige. Ook hier geldt ons advies laat u begeleiden kies voor degelijke toestellen en leidingen geplaatst door een vakman. Na enkele jaren zal u zich realiseren dat dit op lange te.