Menu Sluiten

Esthetische Badkamerrenovatie

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over esthetische badkamerrenovatie kijk dan vlug op https://construmax.be | Esthetische Badkamerrenovatie

Bouw | Keuken | Interieur | Badkamers | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische badkamerrenovatie

xxl tiles lummen habita kerkstraat a lummen tel home activiteiten chapewerken vloerwerken badkamerrenovatie vloerverwarming toonzaal badkameraccessoires badkamermeubelen maeumlstro douches laminaat keramische tegels parket sanitair berry alloc xxl tiles koopjeshoek webshop realisaties contact nieuwe vloer of badkamer bezoek vandaag nog onze toonzaal contact groots uitpakken met xxl tiles mag het wat groter en exclusiever voor u dan zijn de xxl tiles van kerlite die u kan verkrijgen bij habita in lummen de perfecte oplossing. Omdat deze tegels over een bestaande vloer en wandbekleding geplaatst kunnen worden lenen ze zich perfect voor een renovatieproject. Moderne architectuur als basis de xxl tiles zijn vervaardigd uit keramiek en worden gemaakt in platen van slechts mm en mm dik. Dit vernieuwende materiaal werd ontworpen in functie van de eisen in de moderne architectuur. Het is harder dan steen lichter dan aluminium en flexibeler dan traditionele keramiek. Waarom kiezen voor xxl tiles van kerl.

contacteer ons home verwarming sanitair zonneboiler zonnepanelen badkamerrenovatie ventilatie bekijk onze realisaties vanderplasschen sanitair doorheen de jaren is de sanitaire installatie in een woning fel gevolueerd esthetische badkamerrenovatie voor meer omzet Waar vroeger de badkamer een praktische functie had is deze ruimte nu uitgegroeid tot een kamer waarin men ontspant tot rust komt en herbront. Kwaliteit en esthetiek gaan hierbij hand in hand zonder in te boeten aan comfort. Voor uw keuze van sanitair werken we samen met verschillende showrooms in uw regio. Wij staan u graag bij met onze kwaliteitskennis en ervaring zodat u de juiste keuze maakt en dit volgens elk budget. Naast het esthetische schenken we veel aandacht aan levensduur en onderhoud dmv plaatsing van waterfilters en waterverzachters bekijk onze keuze in esthetische badkamerrenovatie Ook regenwaterrecuperatie in deze dure tijden is zeker aan de orde route contact vanderplasschen bvba pastoor verrieststraat anzegem ingooigem tel. .

Vragen over Esthetische badkamerrenovatie

uw specialist in nieuwbouw en renovatie gratis offertes home nieuwbouw renovaties contact van de kleinste tot de grootste renovatiewerken u kunt bouwwerken thys inschakelen voor het uitvoeren van renovatiewerken in oudsbergen en omstreken. Wij beschikken over meer dan jaar ervaring in de bouwsector en hebben al tal van referenties op onze naam staan. In een straal van km rondom oudsbergen behartigen wij in de provincies limburg antwerpen en vlaamsbrabant dus alle renovatiewerken zowel voor kleine als voor grote woningen. Plaatsen van gevelbekleding wij plaatsen duurzame gevelbekleding voor verschillende doeleinden. Daarbij maken wij gebruik van cederhout dat bekend staat om zijn duurzame stabiele lichte en makkelijk bewerkbare eigenschappen. Zowel om uw gevel te beschermen storende schade te camoufleren als een louter esthetische toepassing leent cederhout zich perfect. Verdie.