Menu Sluiten

Bezetting Badkamer

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over bezetting badkamer kijk dan vlug op https://construmax.be | Bezetting Badkamer

Interieur | Schrijnwerk | Bouw | Keuken | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bezetting badkamer

partners dealers contact home diensten vloerwerken tegelwerken chapewerken cementbezettingen vensterbanken amp blauwe steen partners dealers verhuur realisaties over ons offerte aanvraag home diensten vloerwerken tegelwerken chapewerken cementbezettingen vensterbanken amp blauwe steen partners dealers verhuur realisaties over ons offerte aanvraag home diensten cementbezettingen cementbezettingen cementbezetting is een veelzijdige bouwtechniek die zowel buiten als binnenshuis kan worden gebruikt. Zo worden cementbezettingen vaak toegepast voor het lsquocementerenrsquo van buitenmuren en gevels alsook bij tegelwerken zoals de plaatsing van wand en muurtegels. Bij wim loomans voorzien wij voornamelijk in cementbezettingen voor onze tegelwerken maar kan u ook rekenen op onze specialisatie voor het cementeren van uw buitenmuren of gevel. Cementbezettingen voor buitenmuren en gevels he.

home totaalprojecten duurzaam bouwen gevel en dakwerken projecten vacatures contact projecten hieronder een greep uit onze lijst van referenties bezetting badkamer binnen uw budget Heeft u vragen neem direct contact op om zo samen ook ugravew project vakkundig uit te werken. Renovatie rijhuis antwerpen trapstraat bij dit project renoveerde bertbouw een vervallen rijhuis tot een modern gebouw met appartementen. Enkel de gevels werden behouden de houten vloeren werden vervangen door betonnen vloeren met balken en houtvezelplaten systeem lsquorector klithrsquo . Er werd een verdieping aan het huis toegevoegd. Alle gevels kregen een nieuwe gevelbezetting heb je belangstelling in bezetting badkamer De achtergevel en de nieuwe verdieping werden eerst geiumlsoleerd en nadien werd bezetting op de isolatie aangebracht. Het nieuwe buitenschrijnwerk kreeg een hoge rendementsbeglazing en de daken werden voorzien van cm purisolatie en een dakb.

Mededeling over Bezetting badkamer

fonnex binnenafbraak uitbreken van badkamers keukens vloeren afkappen bezetting etc menu spring naar inhoud home projecten amp foto s referenties contact zoeken zoek naar strippen van een woning te pulderbos december fonnex en van de laatste projectjes voor . Strippen van een woning te pulderbos. Bezetting op muren en plafonds vloeren en chape schouwen en gordijnkasten moesten er allemaal aan geloven. Uitbreken betonplaat en welfsels de verdieping te zoersel mei fonnex bij de verbouwing van een woning tot appartementen moest de vloerplaat tussen het ste en de verdiep verwijderd worden zodat de nieuwe betonplaat cm hoger gegoten kon worden. Zo gezegd zo gedaan. Binnenafbraak huizen te poppel maart fonnex aan de oude rijkswacht grenspost te poppel ravels word.