Menu Sluiten

Bezetting Badkamer Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over bezetting badkamer antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Bezetting Badkamer Antwerpen

Badkamers | Schrijnwerk | Keuken | Bouw | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bezetting badkamer antwerpen

home wat we doen projecten contact contacteer ons welkom bij vtkamerontwerp we make your room shine design op basis van uw wensen en verwachtingen en uiteraard rekening houdend met de mogelijkheden leggen wij u een mooi en gedetailleerd ontwerp voor. ons ontwerp wordt eveneens vertaald naar een duidelijke en realistische dweergave bezetting badkamer antwerpen prijs aanvragen dit ontwerp geeft u een idee van hoe de ruimte maatkast dressing er na uitvoering effectief zal uitzien. je weet dus perfect wat je kan verwachten. Create vtkamerontwerp maakt een ontwerp op maat met de grootste zorg en aandacht voor detail en kwaliteit. Hierbij geven wij uiteraard ook advies over de juiste materiaalkeuze kleur en indien u wenst ook over de verlichting. Onze vakmensen vertalen uw ontwerp naar een volledige en kwalitatieve uitvoering. Decorate een ruimte is pas klaar met de juiste inrichting. Wij adviseren met kleur en mate.

bezettingswerken gyprocwerken isolatiewerken schilderwerken tegelwerken nieuws contact zoek menu menu facebook vloer of tegelwerken nodig laat een ervaren vakman uw vloer wandtegels plaatsen vraag een vrijblijvende offerte verfijnde afwerking wij leggen uw vloer en wandtegels perfect evenwijdig en waterpas. Beste producten wij gebruiken topmateriaal voor topresultaten. Correcte afspraken reken op correcte tarieven en duidelijkeafspraken. Laat een ervaren vloerder tegelzetter uw tegels plaatsen. Vloer en tegelwerken nodig laat uw tegels professioneel plaatsen door lexus tegelzetters. Wanneer u op zoek bent naar een professionele vloerder in antwerpen die niet alleen uw vloer maar ook uw tegelwerken perfect uitvoert dan zijn wij van de partij. Een badkamer betegelen vereist nauwgezet werk voor een perfect resultaat. Daar streeft de vloerder en teg.

Kennis over Bezetting badkamer antwerpen

home totaalprojecten duurzaam bouwen gevel en dakwerken projecten vacatures contact projecten hieronder een greep uit onze lijst van referenties De prijsbepaling van bezetting badkamer antwerpen Heeft u vragen neem direct contact op om zo samen ook ugravew project vakkundig uit te werken. Renovatie rijhuis antwerpen trapstraat bij dit project renoveerde bertbouw een vervallen rijhuis tot een modern gebouw met appartementen. Enkel de gevels werden behouden de houten vloeren werden vervangen door betonnen vloeren met balken en houtvezelplaten systeem lsquorector klithrsquo . Er werd een verdieping aan het huis toegevoegd. Alle gevels kregen een nieuwe gevelbezetting. De achtergevel en de nieuwe verdieping werden eerst geiumlsoleerd en nadien werd bezetting op de isolatie aangebracht. Het nieuwe buitenschrijnwerk k.