Menu Sluiten

Badkamer Renoveren

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over badkamer renoveren kijk dan vlug op https://construmax.be | Badkamer Renoveren

Badkamers | Bouw | Schrijnwerk | Interieur | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer renoveren

ondernemers particulieren immo te koop te huur verkochte woningen maak een afspraak u zoekt inzichten over myfin bank contact plan nu uw afspraak in bereken hier uw premie te koop te huur verkochte woningen maak een afspraak u zoekt verkochten panden verkocht woning sijsele deze prachtige ruime villa is gelegen in een rustige woonwijk te sijsele. Men komt binnen in de ruime inkomhal die in directe verbinding staat met de gezellige woonkamer. De houthaard van het gekende merk rocal is het hart van deze woning. Wanneer men verder de woning betreedt komt men in de keuken voorzien van oven microgolf vaatwas … De woning beschikt over een ruime dubbele garage met automatische poort badkamer renoveren informatie inwinnen Er zijn drie ruime slaapkamers m m en m dressings en.

naar de inhoud springen menu sluiten menu voeg eigen tekst hier toe of verwijder het badkamer kosten berekenen elke kamer kan te maken krijgen met slijtage en veroudering dus ook een badkamer. Wanneer hier sprake van is is het de moeite waard om de badkamer te renoveren. Hieronder kun je meer lezen over de gemiddelde kosten die gepaard gaan met een badkamerrenovatie. Eerst volgt een algemeen beeld van de kosten daarna wordt ingegaan op badkamers van verschillende groottes aan de hand van een aantal rekenvoorbeelden. Daarnaast kun je lezen wat de kosten zijn wanneer je de badkamer laat verbouwen. Tevens wordt dieper ingegaan op een aantal van de specifieke taken die je bij een badkamerrenovatie kunt laten uitvoeren bekijk onze keuze in badkamer renoveren Denk hierbij aan het laten renoveren van het tegelwerk of het vernieuwen v.

Feiten over Badkamer renoveren

badkamer badkamer herstelen badkamer installeren badkamer nieuwe badkamer renovatie badkamer renoveren badkamer totaal project badkamer vernieuwen herstellen herstellen badkamer herstellen huis herstellen keuken herstellen keukenwerkblad herstellen living herstellen muurtegels herstellen vloeren herstellen woning huis huis herstelen huis installeren huis nieuwe huis renovatie huis renoveren huis totaal project huis vernieuwen installeren installeren badkamer installeren huis installeren keuken installeren keukenwerkblad installeren living installeren muurtegels installeren vloeren installeren woning keuken keuken herstelen keuken installeren keuken nieuwe keuken renovatie keuken renoveren keuken totaal pr.