Menu Sluiten

Badkamer Laten Renoveren

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over badkamer laten renoveren kijk dan vlug op https://construmax.be | Badkamer Laten Renoveren

Bouw | Badkamers | Interieur | Keuken | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer laten renoveren

toggle menu home oplossingen airconditioning verwarming warmtepompen ventilatie luchtbehandeling sanitair badkamers horeca server koeling acties referenties contact mijn logboek vraag hier uw gratis offerte vraag hier uw afspraak zoekresultaten voor airco installateur nodig bel clima van aeken badkamer laten renoveren kostenraming Door gediplomeerd airco installateur clima van aeken kan u airco laten plaatsen voor particuliere en professionele toepassingen verwarming installeren en onderhouden bij clima van aeken. Zowel in nieuwbouw als renovatie woningen komt clima van aeken nieuwe en energiezuinige verwarming installeren renoveren en onderhouden. Warmtepomp laten installeren contacteer expert clima van aeken. Bij clima va.

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen klusjesman overijse de hulp van een klusjesman uit overijse komt van pas bij diverse kleine klusjes in en rond het huis. Dit zorgt ervoor dat de woning in optimale staat blijft. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van de schilderwerken het herstel van meubilair of het tuinonderhoud. Sommige klussen zijn relatief eenvoudig af te handelen maar vaak ontbreekt het mensen aan de tijd of energie om dit zelf te doen. Daarom is het een optie om een klusbedrijf in .

Notie over Badkamer laten renoveren

skip to content jobs menu home diensten sanitair verwarming ventilatie badkamerrenovatie realisaties over ons bb vacatures contact maak een afspraak leer ons kennen wie zijn we bij sani complete verhogen we jouw wooncomfort met totaaloplossingen voor sanitair verwarming ventilatie en badkamerrenovaties. Al jaar verzorgen we op een nette manier de plaatsing en het onderhoud van sanitaire en verwarmingsinstallaties bij particuliere en professionele klanten Het toekomstperspectief van badkamer laten renoveren Door voortdurend in te zetten op klantvriendelijkheid en een gestructureerde aanpak slagen we erin om een ongeziene klantentevredenheid te realiseren. Om onze klanten te laten genieten van de hoogste vorm van comfort bieden we ook totaaloplossingen aan steeds met een menselijke en persoonlijke benadering. jaar ervaring in ons team km buizen gelegd verwarmingsinstallaties theres nothing like staying at home for real comfort. jane austen wat doen we adviseren de realisatie van een installatie valt of staat m.