Menu Sluiten

Afbraak Badkamer

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Badkamerrenovatie – Leveranciers Badkamerrenovatie – Badkamerrenovatie Antwerpen – Badkamer Renoveren Met Vakmensen Uit Regio – Installatie Sanitaire Toestellen Badkamer – 

Wenst u meer info over afbraak badkamer kijk dan vlug op https://construmax.be | Afbraak Badkamer

Interieur | Schrijnwerk | Badkamers | Bouw | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afbraak badkamer

over jo van damme opmeting offerte afbraak realisatie voor na contact afbraak een badkamer uitbreken voelt voor ons altijd als een klein beetje oorlog. Maar met de nodige voorzorgen en voorzichtigheid brengen we dat op n dag steeds tot een goed einde. Afplakken met watervast karton van alle vloeren of trappen die toegang geven tot de badkamer. Afplakken van deuren zodat geen stof kan doordringen in aanpalende ruimtes afbraak badkamer prijs Toestellen bestaande leidingen tegels bezetting vloeren alles wordt gesorteerd en afgevoerd naar containerpark met een speciaal daarvoor voorziene vuilschuif en aanhangwagen. Copy jo van damme badkamer renovatie layout kaplus.be ontwikkeling matica.be foto s alex deyaert rupelmonde. .

fonnex binnenafbraak uitbreken van badkamers keukens vloeren afkappen bezetting etc menu spring naar inhoud home projecten amp foto s referenties contact zoeken zoek naar fonnex afbraakwerken werd opgestart in januari door jef portocarrero. Sindsdien heeft het bedrijf zich vooral gespecialiseerd in kleinere afbraakwerken zoals het uitbreken van vloeren keukens badkamers het afkappen van bezetting het strippen van gebouwen afbraakwerken voor renovaties bij deze kleinere afbraakwerken wordt er vooral rekening gehouden met het in stand houden van de bestaande constructies of technieken die nog herbruikt moeten worden. Zo wordt er bij het uitbreken van bv. Vloeren en badkamers steeds op gelet dat de onderliggende elektriciteits en waterleidingen behouden blijven indien gewenst door de klant. Dus kort sameng.

Kennis over Afbraak badkamer

gildenstraat londerzeel infohomelior.be home totaalrenovatie woning appartement kantoor amp winkel deelrenovatie aanbouw badkamer keuken zolder gelijkvloers gevel dak terras benoveren realisaties over ons contact home realisaties totaalrenovatie rijwoning londerzeel totaalrenovatie rijwoning londerzeel de eigenares van deze woning in het centrum van londerzeel klopte bij ons aan voor de renovatiewerken aan haar nieuwe stek. Een aantal werken zou ze zelf uitvoeren zoals een deel van de afbraakwerken het plaatsen van laminaat en de schilderwerken Een alternatief voor afbraak badkamer Voor de overige werken schakelde ze homelior in. Cordinatie nadat we haar wensen in kaart brachten maakten we een gedetailleerde meetstaat op. Niet veel later werd de offerte goedg.